فروش ویژه نوار تیپ آبیاری قطره ای توسط بهترین تولید کننده

فروش ویژه نوار تیپ آبیاری قطره ای توسط بهترین تولید کننده:

نوار تیپ، به منظور آبیاری قطره ای در باغات به ویژه مکان هایی که امکان تسطیح زمین وجود ندارد و از شلنگ های آبیاری قطره ای نمی توان استفاده کرد استفاده می شود. کاربرد نوار های تیپ در کشاورزی مزایای بسیاری دارد که سعی می کنیم در این مقاله شما را با مزایای استفاده از این نوار ها آشنا کنیم پس با ما همراه باشید

فروش ویژه نوار تیپ آبیاری قطره ای توسط بهترین تولید کننده

آشنایی با جدیدترین انواع نوار تیپ

آشنایی با جدیدترین انواع نوار تیپ

شیوه آبیاری با نوار های تیپ:

سیستم آبیاری با نوار تیپ از چهار قسمت مهم تشکیل شده است.

۱. ایستگاه پمپ آب: در این ایستگاه آب مورد نیاز برای آبیاری از چاه پمپ می شود. آبی که از چاه پمپ می شود دارای ذرات معلق سبک و سنگین زیادی است که عبور این ذرات در مسیر شبکه سیستم آبیاری به مرور ایجاد خوردگی و انسداد کرده و عمر نوار تیپ را کم می کند. بنابراین انتخاب فیلتر مناسب و با کیفیت بسیار با اهمیت است.

۲. لوله های اصلی و فرعی: لوله های اصلی و فرعی آب را از محل چاه به قطعات مختلف زمین کشاورزی هدایت می کند. قطر این لوله ها بسته به تعداد قطعات زمین کشاورزی، فشارو دبی آب و همینطور مساحت قطعات متفاوت است.

۳. شیر فلکه ها و اتصالات

۴. نوار های تیپ: جهت هدایت آب در ردیف های کاشت به کار می رود. نوارهای تیپ از نظر نوع آبدهی خود به دو دسته ی درز دار و پلاک دار تقسیم بندی می شود.

جدید ترین انواع نوار تیپ:

۱. نوار تیپ پلاک دار: در این نوع نوار تیپ در فواصل مشخص(۱٠، ۲٠ و ۳٠ سانتی متری) بسته به فاصله ی کاشت گیاهان دارای پلاک های آبدهی است. ضخامت نوار های تیپ پلاک دار ۱۵٠ تا ۲٠٠ میکرون بوده و دبی خروجی آب از محل پلاک ها بسته به نیاز گیاه به صورت یک لیتر بر ساعت، یک تا دو لیتر بر ساعت و دو تا شش لیتر بر ساعت می تواند متغیر باشد.

۲. نوار تیپ درز دار یا زیپ دار: در این نوع نوار آبیاری دارای محل مشخص خروج آب مثل نوع پلاک دار نبوده و به جای پلاک دارای درز از بغل نوار تیپ است. در مسیر این درز آب به صورت زیکزاکی از نوار خارج شده و پای گیاه قرار می گیرد. به همین دلیل به این نوع نوار تیپ، نوار تیپ درز از بغل می گویند.

مقایسه ی نوار تیپ پلاک دار و درز از بغل در کاربرد:

۱. یکنواختی خروج آب در نوع پلاک دار بیشتر از نوع درزدار است.

۲. با توجه به تکنولوژی های حال حاضر موجود در ایران تنظیم فشار خروجی آب در نوع پلاک دار امکان پذیر است اما فعلا این امکان در مورد درز دار وجود ندارد.

۳. ضریب تغییرات فشار آب در مسیر تیپ پلاک دار پایین تر از نوع درز دار است.

استفاده از نوار تیپ برای کشاورز چه سودی دارد؟

روش های مختلفی به منظور آبیاری زمین های کشاورزی استفاده می شود که هر کدام ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارد.

روش های مختلف آبیاری چرا و چگونگی:

۱. آبیاری غرقابی

از گذشته تا به امروز از این شیوه به منظور آبیاری باغات و زراعت های مسطح و جوی و پشته ای استفاده می شده است. این شیوه ی آبیاری نیاز به تمهیدات خاصی نداشته و تنها کاری که باید به منظور بهبود عملکرد این شیوه ی آبیاری انجام داد تسطیح زمین، از بین بردن موانع آبیاری و توجه به شیب زمین در محل ورود و خروج آب آبیاری در هنگام آماده سازی زمین برای کاشت است.

معایب آبیاری غرقابی:

۱. بزرگترین عیب این روش هدر رفت آب به صورت تبخیر از سطح زمین می باشد. میزان هدر رفت آب به شیوه تبخیر در این روش آبیاری بسیار زیاد است به نحوی که اگر میزان نیاز آبیاری را بر حسب متر مکعب اندازه گیری کنیم در هر بار آبیاری چندین برابر بیشتر از نیاز گیاه آب برای آبیاری مورد نیاز است. با توجه به شرایط بحرانی آب امروزه این روش در کشورهای اروپایی کاملا منسوخ شده و در ایران نیز رو به زوال است.

۲. امکان انتقال بیماری های ریشه و طوقه: این روش آبیاری امکان انتقال بیماری ها را چندین برابر افزایش می دهد. در صورتی که در باغ یک درخت و در مزرعه یک بوته یا یک قسمت کوچک از خاک مزرعه به شبه قارچ های ااسپور دار مثل پی تیوم و فایتوفتورا و یا نماتد آلوده باشد این عوامل بیماری به راحتی با جریان آب حرکت کرده و به درختان و بوته های سالم رسیده و آن ها را نیز آلوده می کنند.

۳. در صورت آبیاری بیش از اندازه احتمال خفگی ریشه و آسیب به ریشه گیاه وجود دارد.

۲. آبیاری جوی و پشته ای:

این نوع آبیاری نیز شیوه ی دیگری از آبیاری غرقابی است با این تفاوت که آب در مسیر مشخص حرکت می کند و روی زمین پخش نمی شود. مزیت این روش نسبت به روش قبلی این است که هدفمند تر بوده و هدر رفت آب نسبت به روش غرقابی کمتر است.

معایب:

۱. هدر رفت آب: در این روش نیز به مانند روش قبلی احتمال هدر رفت آب به شیوه تبخیر بسیار بالاست.

۲. انتقال بیماری ها با حرکت آب از منطقه بیمار زمین به قسمت سالم

۳. احتمال خفگی ریشه در صورت آبیاری بیش از اندازه

۳. آبیاری بارانی:

این شیوه ی آبیاری بیشتر در زراعت های یکدست انجام می شود. زراعت هایی مثل گندم و ذرت این شیوه محبوب تر است.

۱. هدر رفت آب به صورت تبخیر در این شیوه بالاست به خصوص اگر زمان آبیاری رعایت نشده و در نزدیکی ظهر آبیاری انجام شود.

۲. در این شیوه ی آبیاری امکان انتقال بیماری ها به صورت واتر اسپلش زیاد است. در این حالت امکان انتقال بیماری های برگی به شدت افزایش می یابد.

۴. آبیاری قطره ای:

این شیوه ی آبیاری امروزه در سراسر دنیا در تمامی زراعت هایی که در یک خط کاشته می شوند و تمامی باغات قابل استفاده است.

مزایا

۱. در این شیوه ی آبیاری میزان مصرف آب نسبت به روش های قبلی به شدت کاهش می یابد. در شرایط بحرانی امروزه آب کشورمان این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

۲. امکان انتقال بیماری از منطقه ی آلوده به سالم به صفر می رسد.

۳. آب به اندازه ی نیاز گیاه در محدوده ی ریشه گیاه قرار گرفته و امکان خفگی ریشه در صورت آب ماندگی پای ریشه وجود ندارد.

۴. آبیاری طبق اصول مهندسی شده و زمان بندی صحیح انجام می شود و احتمال تنش آبی به دلیل نوسان در زمان بندی آبیاری به صفر می رسد.

شیوه های آبیاری قطره ای

۱. آبیاری قطره ای عمیق: در این شیوه شلنگ های آبیاری زیر سطح زمین قرار گرفته و آب در محدوده ی ریشه آزاد می شود. این روش به منظور آبیاری باغات استفاده می شود.

مزیت های این روش

۱. میزان هدر رفت جزئی آب در این شیوه صفر است. به دلیل اینکه سطح شلنگ با خاک پوشیده شده و محدوده ی آبیاری آفتاب نمی خورد.

۲. احتمال شکستگی و پارگی لوله آبیاری در اثر انجام عملبات زراعی و آفتاب بسیار پایین است.

۲. آبیاری قطره ای سطحی یا خارجی:

در این روش شلنگ های آبیاری در سطح زمین قرار می گیرد. این روش را می توان برای باغاتی که از قبل احداث شده اند و شیوه آبیاری آن ها غرقابی یا جوی و پشته ای بوده استفاده کرد. چرا که به منظور استفاده از روش آبیاری قطره ای عمیق بهتر است قبل از احداث باغ اقدامات لازم صورت گیرد.

این روش آبیاری به دو صورت انجام می شود که هر کدام مزابای خاص خود را دارد و در شرایط خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

۱. آبیاری با شلنگ های آبیاری قطره ای: این شلنگ ها از جنس پلی اتیلن و بسیار مقاوم هستند. روی سطح زمین قرار گرفته و سوراخ های آبیاری درست در محل سایه انداز گیاه در کنار طوقه قرار می گیرد. عیب این شلنگ ها این است که باید حتما زمین به خوبی تسطیح شده باشد و در زمین های با شیب زیاد و دارای پستی و بلندی زیاد به کار بردن آن ها سخت و غیر ممکن می شود.

۲. آبیاری با نوار های تیپ آبیاری: این نوار ها از جنس پلی اتیلن مقاوم به آفتاب ساخته شده اند اما در عین حال که مقاومند بسیار انعطاف پذیر هستند.

مزایای استفاده از نوار تیپ آبیاری

مزایای استفاده از نوار تیپ آبیاری

نوار تیپ آبیاری از جنس پلی اتیلن بسیار مقاوم و منعطف ساخته شده است. این نوار ها لوله های مسطحی هستند که هنگام عبور آب پر شده شکل لوله به خود می گیرند.

مزایای استفاده از نوار تیپ:

۱. از این نوارها به منظور آبیاری انواع زمین با انواع شیب و پستی و بلندی می توان استفاده کرد. چرا که انعطاف پذیر بوده و به راحتی در شیب های مختلف جا به جا می شود.

۲. پس از اتمام فصل زراعی به راحتی می توان آن را جمع کرد به حالت جمع شده در می آید و فضای بسیار کمی را در انبار کشاورزی اشغال می کند.

۳. به سادگی قابل نصب به شیوه ی روی زمین، زیر زمین و حتی به شیوه ی معلق است.

۴.به فشار کمتری جهت آبیاری نسبت به شیوه های دیگر نیاز دارد.

۵. کاهش رشد علف های هرز و کاهش انتقال بیماری های خاکزی و برگی در این روش نسبت به روشهای دیگر آبیاری نیز از مزیت های این روش است.

البته استفاده از این روش نیز مانند هر روش دیگر محدودیت هایی دارد که بد نیست نسبت به آن ها آگاهی داشته باشیم. محدودیت هایی همچون عدم کارایی در زمین های با شیب بالای دو درصد، هزینه های ابتدایی به کار گیری این روش، پیچ خوردگی تیپ در هنگامی که آب درون آن نیز از محدودیت های استفاده از نوار تیپ است.

تفاوت آبیاری سنتی با نوار تیپ کشاورز

تفاوت آبیاری سنتی با نوار تیپ کشاورزی:

همانطور که پیش تر بیان شد آبیاری سنتی اعم از آبیاری غرقابی، جوی و پشته ای و بارانی همگی دو ایراد بسیار بزرگ و اساسی داشتند و آن هدر رفت بالای آب به شیوه ی تبخیر و امکان بالای انتقال بیماری ها بود. معایب دیگری نیز وجود دارد که قابل اغماض و مرتفع کردن است اما این دو عیب اساسی که نه قابل چشم پوشی است نه مرتفع کردن دانش کشاورزی را به سمت ایتکار آبیاری قطره ای سوق داد. بنابراین ابتکار هدایت آب درون شلنگ های آبیاری و قرار گرفتن آب در محدوده ی ریشه ی گیاه بسیار پر طرفدار شد. اما در مورد همین آبیاری قطره ای نیز دانستیم که استفاده از نوارهای تیپ آبیاری نسبت به استفاده از لوله های آبیاری قطره ای غیر منعطف بسیار مناسب تر است. هر چند که هزینه ی راه اندازی اولیه آن کمی بیشتر از شلنگ های غیر منعطف است اما به برخورداری از مزایای آن ارزش دارد.

خرید نوار تیپ آبیاری از بهترین فروشنده

خرید نوار تیپ آبیاری از بهترین فروشنده خریدار محترم نوار تیپ آبیاری شما می توانید با مراجعه به بهترین فروشنده نوار ها و اتصالات آبیاری قطره ای این نوار های تیپ را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تهیه بفرمایید. بهترین فروشنده نوار تیپ دارای تمامی مجوز های لازم از ارگان های ذیصلاح بوده و بهترین نوار ها و اتصالات را با حذف دست واسطه ها می تواند با مناسب ترین قیمت به دست شما مشتریان گرامی برساند.

بزرگترین نمایندگی پخش نوار تیپ آبیاری در اصفهان

بزرگترین نمایندگی پخش نوار تیپ در اصفهان:

امکان خرید نوار تیپ برای کشاورزان محترم اصفهانی از طریق بزرگترین نمایندگی پخش نوار تیپ آبیاری در اصفهان فراهم شده است. شما عزیزان می توانید با مراجعه حضوری و همینطور ثبت سفارش اینترنتی از طریق درگاه اینترنتی وبسایت نمایندگی خرید خود را با خیال راحت و با بهترین و مناسب ترین قیمت انجام دهید.

قیمت روز نوار تیپ آبیاری در بازار داخلی

قیمت روز نوار تیپ آبیاری در بازار داخلی قیمت روز نوار تیپ آبیاری در بازار داخلی با توجه به معیار های زیر متفاوت است:

۱. نوع برند تولیدی: برخی برند ها به دلیل کیفیت بالاتری که دارند طبیعتا قیمت محصول بالاتری نیز دارند.

۲. تفاوت در قیمت بر اساس فواصل قطره چکان ها: هر چه فواصل قطره چکان کمتر باشد تعداد قطره چکان بیشتری در یک طول مشخص به کار می رود و در نتیجه قیمت بالاتری نیز خواهد داشت.

۳. متراژ بسته بندی: بسته به نیاز مشتریان بسته بندی ها معمولا در متراژ های مختلف ۱۵٠٠ تا ۲٠٠٠ متر است و بسته به متراژ نوار داخل بسته قیمت بسته متفاوت خواهد بود.

۴. ضخامت نوار تیپ: همانطور که پیشتر بیان شد نوار های تیپ در ضخامت های مختلف ۱۵٠ تا ۲٠٠ میکرون ساخته می شود و قیمت نوار ها در ضخامت های مختلف متفاوت خواهد بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما